İSTANBUL / PENDİK - Erol Türker Ortaokulu

Sevgili Öğrencimiz;

Bu anketin amacı, okul hakkındaki görüşlerini toplamaktır.

Bu anket, kimlik bilgileri girilmeden yapılmalıdır.

Okul hakkında görüşlerini yansıtan kutuya “X” işareti koyarak neler düşündüğünü öğrenmemize yardımcı olabilirsin.

Anketimize katıldığın için teşekkür ederiz.

Kıymetli Velimiz;

Bu anketin amacı, okul/kurum çalışmaları hakkındaki görüşleriniz almaktır.

Bu ankette kimlik bilgileri yer almaz.

Lütfen okul/kurum hakkındaki görüşlerinizi en iyi yansıtan kutuya “X” işareti koyarak belirtiniz.

Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz.

Lütfen görülme gün ve saatine dikkat edelim.

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığının talimatı doğrultusunda, öğrencilerimizin güvenliği ve okulumuzun işleyişinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için, öğretmen-veli görüşmeleri 02-10-2023 Pazartesi gününden itibaren okul web sitemizde yayınladığımız programa göre yapılacaktır. Görüşmek istediğiniz öğretmenin görüşme günü ve saati programda belirtilmiştir. Görüşme saatinde giriş katta bulunan danışmaya kayıt açtırarak, öğretmeninizle yine giriş katta bulunan veli bekleme salonunda görüşebilirsiniz. Velilerimizin katlara, sınıflara çıkması kesinlikle yasaktır. İdare ile görüşme talebi olan velilerimiz ise danışmaya kayıt açtırarak sorumlu idarecisi ile görüşme sağlayabilecektir. Bu konularda tüm velilerimizin hassasiyet göstermesi önemle rica olunur.

Okul Yönetimi