İSTANBUL / PENDİK - Erol Türker Ortaokulu

Erol Türker Ortaokulu

Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, No 39 Pendik/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, ülkemizi Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı amaçlayan, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilgiyi kullanabilen ve üreten, özgün, etkili ve nitelikli öğrenen okul toplumu oluşturmak.
Misyon
Bilgili, beceri sahibi, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, aklın, bilimin ve hukukun üstünlüğüne inanan,ülkesini seven milli ve manevi değerlere saygılı nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili
Ulaşım
Kadıköy - Sultanbeyli (16 K ) Otobüsleri E3-E10 Sabiha Gökçen Havalimanı otobüsleri, Pendik - Yenişehir, Pendik Harmandere, Pendik Viaport, Minibüsleri ile sağlanır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sabiha Gökçen Havaalanı kavşağı karşısında Yenişeihir Mahallesi toplu Konut alanı içerisinde yer alır.
Pendik Merkezine uzaklık 10 km