İSTANBUL / PENDİK - Erol Türker Ortaokulu

Haz

Uzun yıllardır okulumuzda müdür yardımcısı olarak büyük bir özveri ve emekle çalışan Sezgin hocamız emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eminiz gittiğiniz yere güzellik, iyilik ve yeniliklee getireceksini. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Özleneceksiniz.

Haz

Sevgili öğrencilerimiz,

Yeni hayatınızda mutluluklar, güzellikler, başarılar ve iyilikler hep sizleri bulsu. Yolunuz açık olsun.

May

Avrupa Birliği Erasmus Akreditasyon Okul Eğitimi Öğrencili Grup Hareketliliği Projesi kapsamında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü projeye Erol Türker Ortaokulu olarak katılım sağladık.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemen Erdoğan ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup 15 Mayıs- 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında  İspanya Barcelona'da yer alan Marie Cubi okulunu ziyaret etmiştir. Erasmus Projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette 21. yüzyıl becerilerinin geliştirilmesine yönelik ev sahibimiz olan okulda, bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı. Aynı zamanda derslerin işlenişine katılarak karşılıklı bilgi ve kültür alışverişinde bulunuldu. Okul ziyaretinin yanı sıra öğrencilerimiz Barcelona'nın kültürel ve tarihi yerlerini gezerek güzel vakit geçirmişlerdir.

Proje süresince bize destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akreditasyon birimimiz ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarız.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda  coşkuyla kutlandı.

May

İl ve ilçemizde çeşitli spor müsabakalarına katılan öğrencilerimize ve öğretmenimize hediyelerini verdik. Emekleri için hepsine teşekkür ederiz.

May

Müzik Öğretmenimiz tarafından düzenlenen ‘O Ses Erol Türker  Ses Yarışması finalinde değerli jüri üyelerimiz  değerlendirmeleri yaptı.  Katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kazanan öğrencimiz 19 Mayıs Gençlik Bayramı töreninde açıklanacaktır.

May

Okulumuz 6-E sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Semiramis ÇAKI tarafından hazırlanan ‘9 May e-Twinning  Day’ etkinliği sınıflarımızda sergilendi.

May

Kızlarımız Pendik Okul Sporları Basketbol Turnuvası final maçı sonunda Pendik Küçük Kızlar Basketbol grubunda ilçe 2. oldu. Kızlarımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Halit Manavoğlu'nu tebrik ediyoruz.

May

Kızlarımız Pendik Okul Sporları Basketbol Turnuvası finalinde Cahit Zarifoğlu Ortaokulu’nu 18-9 mağlup ederek Pendik Yıldız Kızlar Şampiyonu oldu.  Kızlarımıza ve öğretmenimiz Halit Manavoğlu'na teşekkür ederiz.

Nis

Kişisel Verileri Koruma Günü sebebiyle okul Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz öğrencilerimize Kişisel Verileri Koruma Kanunu ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ile birlikte bölgemizde bulunan hem merkezi hem yerel yerleştirme ile öğrenci alan Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz 5 ve 6. sınıf öğrencileri ile birlikte ‘Çevre ve Su Kullanma Bilinci’ oluşturmak amacıyla İski Paşaköy İleri Biyolojik Atık Tesisi ve Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ile birlikte bölgemizde bulunan hem merkezi hem yerel yerleştirme ile öğrenci alan Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz Kız Futsal takımımız başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Sancaktepe Yenidoğan Fatih Ortaokulu’nu 5-2 yenerek ilde son 16 gruplarına kalmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Halit MANAVOĞLU'‘nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ile birlikte bölgemizde bulunan yerel yerleştirme ile öğrenci alan Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettik.