İSTANBUL / PENDİK - Erol Türker Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından düzenlenen Okur-Yazar Buluşmaları kapsamında Eğitimci Yazar Dilek TEMİRHAN ile buluştuk. Hem Bilinçli Tüketim ve Sıfır Atık konusundan hem de Bir Domates'in Hikayesi'nden bahsettik. Türkçe Öğretmenimiz Pınar UYGUR' a , katılan bütün öğrencilerimize ve değerli bilgileri ile bize katkılarından dolayı yazarımız Dilek TEMİRHAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yapılan Okul Sporları Basketbol Turnuvasında okul kız basketbol takımımız verdikleri başarılı mücadeleler sonucunda Pendik ikinci olarak okulumuza döndüler. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

PESİAD, Pendik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün imzaladıkları protokol doğrultusunda Pendik ilçemizdeki resmi ve özel Ortaokul ve Lise düzeyinde "Pendikli Gençler İcat Çıkartıyor" Bilim ve Fikir Yarışması başvurları devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi

25 Nisan 2022

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile ilçemizde bulunan Prof Dr Hulusi Behçet Anadolu Lisesini ziyaret ettik.